Reacties Kennisfestival SPRONG Voorwaarts

Op 25 maart vond het SPRONG Voorwaarts Kennisfestival plaats: een online middag vol interessante interviews, nieuwe inzichten, praktische tools en natuurlijk een boeiende keynote. Allemaal rondom toekomstgericht onderwijs. Er werden 7 workshops verzorgd door de professionals van de 13 partners in deze samenwerking en natuurlijk een boeiende keynote van Pedro de Bruyckere.

Deze middag is enthousiast ontvangen door de deelnemers. Graag delen wij enkele reacties:

Wat ik meeneem is de zin om weer eens kritisch naar mijn eigen onderwijs en manier van werken te kijken, en vooral samen met anderen stappen (sprongen?) te zetten richting toekomstgericht onderwijs. Mooie woorden ook van Pedro, zowel aan het begin als aan het eind.

Wat ik meeneem is dat je iets ontwikkelen niet lang hoeft te duren, En dat het proces misschien nog wel belangrijker is dan het eindproduct. Heel hartelijk dank voor een inspirerende bijeenkomst.

Constructieve critical friends ontmoet vandaag; prettig!

Interessante en boeiende bijeenkomst! Leuk die kritische opmerkingen van Pedro.

Wat ik meeneem is het nadenken over hoe PLG’s een verbinding kunnen maken tussen individuele ontwikkeling en schoolontwikkeling en hoe je deze PLG’s zou moeten faciliteren, verbinden met ambities, etc.