Podcast Samenwerken in de inductiefase | Mooi voorbeeld van werken in een innovatieteam

Het samenwerken aan inductie is een verbreding van dat wat er in partnerschappen gebeurt aan kwaliteitsontwikkeling Samen Opleiden. In deze podcast gaan we in gesprek over het samenwerken aan inductie. Het partnerschap ‘Opleiden in de school’ is een van de drie deelnemers aan de pilot van OCW (voor het PO) ‘Doorlopende begeleiding startende leraren’.

In deze aflevering van de Podcast Samen Opleiden gaat gastheer Joep Stassen in gesprek over samenwerken in de inductiefase met Claudia Lammerding, projectleider ‘Doorlopende begeleiding startende leraren’ en Patrick Scheijvens, lid van het projectteam en directeur van Kindcentrum Het Maasveld in Tegelen. Wij delen deze podcast op het Platform Samen Onderzoeken, aangezien er vol enthousiasme gesproken wordt over het werken binnen een innovatieteam.

Luisteren

Luister online , of via Apple Podcasts (iTunes), Spotify of Stitcher. Deel deze aflevering met anderen en abonneer je op ons kanaal in jouw app. De volgende aflevering vind je ook in de eerstvolgende nieuwsbrief en op de website van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren. Bovendien worden onze afleveringen gedeeld op het podcastkanaal van de VO-raad.