Webinar | De rol van de schoolleider bij de verbetering van het leesonderwijs

De Kwaliteitswaaier Effectief Onderwijs in Begrijpend Lezen laat zien dat er, naast leraren, bestuurders en leescoördinatoren een belangrijke rol is weggelegd voor schoolleiders bij de verbetering van het leesonderwijs.

Tijdens het webinar op 7 december van 15.30 – 16.30 uur gaat Mirjam Snel (voorzitter Kennistafel Effectief Leesonderwijs) de Kwaliteitswaaier toelichten. Schoolleiders Mark Brijan (VO – de Marke) en Linda Pereboom (PO – Cazemierschool) vertellen hoe zij in hun rol als schoolleider werken aan het bevorderen van het leesonderwijs op school.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 7 december 2023
Tijd: 15.30 – 16.30 uur
Voor wie: schoolleiders po en vo
Aanmelden: aanmelden niet meer mogelijk | het webinar is na afloop terug te kijken