Terugblik inspiratiebijeenkomst | Samen onderzoeken in regionale netwerken

Twaalf regionale netwerken waarin onderwijs, wetenschap en beleid samenwerken, krijgen subsidie van NRO om de komende jaren onderzoek te doen naar een onderwijsvraagstuk dat speelt in de eigen regio. Inzet is dat niet alleen de onderwijskwaliteit in deze regio’s verbetert, maar dat het hele onderwijsveld van de opbrengsten profiteert en dat de bestaande samenwerking binnen de netwerken verstevigt. Op 16 mei jl. organiseerden NRO en het Platform Samen Onderzoeken een inspiratiebijeenkomst in de Prodentfabriek in Amersfoort waar de netwerken hun onderzoeksprojecten aan elkaar en aan andere geïnteresseerden hebben gepresenteerd.

Bekijk op deze pagina de presentatie, het verslag van Elise Schouten, de foto’s van Ewouter Blokland en het filmpje dat Olivier Zegers en Pepijn Nieuwenburg hebben gemaakt.

Meer informatie

Foto’s

Filmpje