Terugblik | Werkconferentie evidence-informed aan de slag!

In een school als lerende organisatie verbeteren leerkrachten en schoolleiders hun onderwijs op een onderbouwde en duurzame manier. Door zich te verdiepen in bestaande kennis, ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen te werken. De leidraad ‘Werken aan onderwijsverbetering’ ondersteunt scholen hierbij en biedt handvatten om de manier van duurzaam werken aan kwaliteitsverbetering te kunnen verankeren in de schoolcultuur.

Deze leidraad is gelanceerd tijdens de werkconferentie op woensdagmiddag 2 februari 2022, georganiseerd door Platform Samen Onderzoeken, PO-Raad en NRO. Op deze pagina vind je een schat aan informatie over evidence-informed werken, waaronder filmpjes en de opnames en presentaties van de werkconferentie, zodat jij ook op jouw school evidence-informed aan de slag kunt!

Opnames

Bezoek de pagina en kijk de opnames terug gemaakt tijdens de werkconferentie.