ResearchED Groningen

Het is bijna zover! Op 4 november vindt de vierde regionale researchED plaats in Groningen. Dit is in samenwerking met o.a. de PO-Raad, NRO, BAB en Openbaar Onderwijs Groningen. Een aantal absolute topsprekers maken hun opwachting en tickets kunt u al bestellen vanaf 1,-!

Het verbeteren van onderwijskansen met ‘Succes For All’, daar vertellen Mariëtte Hingstman, Marij Veldman & Roel Bosker graag meer over. De coronacrisis raakt het onderwijs wereldwijd. Elisa Kupers, Jolien Mouw en Marjon Fokkens-Bruinsma gaan verder in op het lesgeven in tijden van Covid-19. Daarnaast zijn ook nog sprekers aanwezig zoals: Pedro De Bruyckere, Hanke Korpershoek, Sherill Woldberg-Wels, etc.. Kortom, er zijn genoeg sessies waarvan we denken dat iedere leerkracht er wat aan heeft. Binnenkort maken we het programma bekend voor researchED Groningen. Kijkt u mee?