Geslaagde eerste online editie van researchED!

We kijken terug, naar een geslaagde eerste online editie van researchED! Al onze topsprekers hebben mooie, leerzame en interessante sessies neergezet. Tijdens deze online editie zijn leraren en belangstellenden in contact gebracht met relevant onderwijsonderzoek en verschillende onderzoekers. De onderwerpen liepen uiteen van Evidence-informed onderwijs in het VO tot mythes in het handschriftonderwijs. Heeft u deze online editie gemist? Geen probleem! U kunt nog steeds met een ticket voor researchED Arnhem/Nijmegen de meeste sessies terugkijken.

Op dit moment zijn we bezig met de tweede online editie van researchED. Er zijn al sessies van start gegaan en morgen staat het online live evenement op het programma in Den Bosch. Sprekers zoals Dominique Sluijsmans, Gert Verbrugghen, Daisy Mertens en nog vele anderen zullen morgen hun verhalen delen! Kijkt u mee?