De 1e bijeenkomst van researchED draait om ‘Gelijke Kansen’

In samenwerking met de PO-raad en het NRO verzorgt researchED Nederland regionale conferenties. Elke conferentie heeft een eigen thema, vastgesteld in overleg met onze regionale partners. In samenwerking met de partners Fluvius & Stichting De Basis vindt op 8 april de aftrap plaats over het thema ‘Gelijke kansen’.

Op 11 januari is het boek ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’ uitgebracht. Tijdens de sessies staan de implicaties voor de dagelijkse praktijk in de school en in de klas centraal. U gaat naar huis met een aantal duidelijke ideeën hoe u zelf in uw eigen beroepspraktijk hieraan kunt werken. Een belangrijk subthema zal zijn hoe u zo kunt differentiëren dat u niemand tekort doet.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelding. Meer lezen over de andere conferenties uit deze reeks doet u hier.